ΠΑΟΚ

Επισήμανση λαθών από Μαρκόπουλο

Επισήμανση λαθών από Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι με την Καβάλα απασχόλησε στο πρόγραμμα της Πέμπτης (27/9) με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναλύει τα όσα... δεν του άρεσαν στο συγκεκριμένο ματς. Ανοιχτό για τον κόσμο το ματς της Παρασκευής με αντίπαλο το Ρέθυμνο

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον "Δικέφαλο" στο ματς με το Ρέθυμνο το οποίο θα γίνει στις 17.30 στο "Παλατάκι".

Αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών, τελικά αυτό θα είναι "ανοιχτό" για τους φίλους της ομάδας έπειτα από απόφαση που υπήρχε το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ θα μπορούν να προμηθευτούν και διαρκείας όσοι το επιθυμούν. Κατά τα άλλα αρκετή θεωρία είχε η προπόνηση της Πέμπτης εκτός από το βάρος που δόθηκε σε τακτικό επίπεδο.

Αυτό γιατί ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο ματς με την Καβάλα (κάποιοι έπαιξαν στο ματς με κάποια μικροπροβλήματα) δίνοντας έμφαση στην βελτίωση των τομέων που δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στο μεταξύ βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα είναι στην Θεσσαλονίκη τελικά το Σάββατο, την ίδια στιγμή που στον "Δικέφαλο" φαίνεται να υπάρχει κάποιος προβληματισμός για το ότι ο Γουίλιαμ Χάτσερ μέχρι στιγμής στο "1" δεν έχει δώσει πολλές βοήθειες.

Τέλος να σημειωθεί πως την Πέμπτη έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, ενώ στην παρουσίαση των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 που θα γίνει την Τρίτη, εκτός φυσικά από τον Μαρκόπουλο το παρών θα δώσει ο Παπαδόπουλος (συνεχίζει θεραπεία για το γόνατο και δεν θα παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ