ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στη μέση για Μαργαρίτη, Σαλούστρο

Ενοχλήσεις στη μέση για Μαργαρίτη, Σαλούστρο

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Χρήστος Σαλούστρος κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Κόροιβο ένιωσαν ενοχλήσεις στη μέση. Μικρότερο το πρόβλημα για τον δεύτερο.

Δεν έφτανε η ήττα από τον Κόροιβο, στον ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό τους και στην κατάσταση των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Χρήστου Σαλούστρου. Ο πρώτος πριν το ματς είχε ενοχλήσεις στη μέση, ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά επειδή δεν ένιωσε καλά στο συγκεκριμένο σημείο, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί και έτσι τελείωσε το ματς έχοντας παίξει μόνο πέντε λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει με πούλμαν από την Αμαλιάδα και θα φτάσει γύρω στις 5 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη και στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου το ενδεχόμενο επιβάρυνσης της κατάστασης του Μαργαρίτη αφού σίγουρα το ταξίδι με το λεωφορείο δεν θα είναι... καλό για τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση.

Όσον αφορά τον Σαλούστρο, έχει κι αυτός ενοχλήσεις στη μέση αλλά σε πιο μικρή ένταση. Η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, το απόγευμα της οποίας η ομάδα θα προπονηθεί στο "Παλατάκι". Γενικώς από αύριο (19/2) πρόκειται να υπάρξει προετοιμασία σε διάφορους τομείς (όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο) για τον ημιτελικό με τον Παναθηναικό που θα γίνει την Κυριακή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ