ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Τσαιρέλη

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Τσαιρέλη
INTIME SPORTS

Το όνομα του Μιχάλη Τσαιρέλη "παίζει" για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά...

O ΠΑΟΚ καλομελετά αρκετούς παίκτες από την Θεσσαλονίκη θέλοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο να μειώσει τα διάφορα έξοδα που θα υπήρχαν εφόσον αποκτούσε έναν καλαθοσφαιριστή που δεν κατοικεί στην πόλη (σ.σ. αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο "Δικεφάλος" θα αποκτήσει αποκλειστικά Θεσσαλονικείς).

Ενας από τους παίκτες για τον οποίο ενδιαφέρονται οι "ασπρόμαυροι" είναι ο Μιχάλης Τσαιρέλης.

Ο τελευταίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Αρη και εκτιμάται πως η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει και να μην μείνει στο ότι απλά είναι ένας παίκτης που είναι στην μεταγραφική λίστα του "Δικεφάλου".\

Ο δυναμικός φόργουορντ είναι 24 ετών και την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία με την Εθνική Ανδρών Β'.

Στην οποία αγωνίζεται και ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος επίσης είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να απασχολήσει.

Στην περίπτωση του πάντως να ξεκαθαρίσουμε πως σύμφωνα με τον ατζέντη του μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια "ενόχληση" από πλευράς ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Πέμπτης (21/6) έδωσαν το παρών οι Δέδας και Κατωπόδης, ενώ την Παρασκευή (22/6) έχει προγραμματιστεί συνάντηση των στελεχών της ΚΑΕ με την επιστροφή του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά την υπόθεση των Ντελινικάιτις-Γκετσέφσκι, από την πλευρά του Σκοπιανού προκύπτει πως θα απαντήσει την Δευτέρα και υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει κάποια αντιπρόταση σε σχέση με όσα πρότεινει ο "Δικέφαλος" για την αποπληρωμή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ