ΠΑΟΚ

Ενδείξεις διαζυγίου με Μαρκόπουλο

Ενδείξεις διαζυγίου με Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Ότι έλαβε χώρα το τελευταίο 48ωρο φανερώνει πως δύσκολα ο Σούλης Μαρκόπουλος να παραμείνει στην άκρη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του πετυχημένου έμπειρου Έλληνα τεχνικού που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2009 ήταν της μορφής 2+1 με από κοινού ανανέωση και από τις δύο πλευρές.

Το αν αυτή θα γίνει είναι κάτι που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες αλλά σύμφωνα με την συνάντηση της Πέμπτης (30/06) θα πρέπει να υπάρξει ολική ανατροπή δεδομένων.

Καταρχήν να υπάρχει ξεκάθαρη θέση της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το τι μέλλει γενέσθαι με το ποσό των 155.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Μαρκόπουλος από την προηγούμενη διετία.Ένα ποσό για το οποίο φρόντισε να μην δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα κοιτώντας σε καθημερινή βάση να κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά του παρά τα όποια προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει.

Με τον τρόπο αυτό πέτυχε να οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από 11 χρόνια μέσω της κατάκτησης της 3 θέσης της τελικής κατάταξης του τελευταίου πρωταθλήματος στην συμμετοχή της στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Στην συνάντηση της Πέμπτης (30/06) όπου αφού τα πέντε νέα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφού συζήτησαν κάλεσαν τον Μαρκόπουλο και του έκαναν γνωστή την πρότασή τους. Αυτή είχε να κάνει με νέο τριετές συμβόλαιο αλλά με σαφώς μειωμένες απολαβές από αυτές της τελευταίας διετίας και εκείνων που ήταν να εισπράξει σε περίπτωση ενεργοποίησης της ανανέωσής του υπάρχοντος συμβολαίου.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες στον πρώτο χρόνο μπορεί οι απολαβές του Μαρκόπουλου να ήταν εγγυημένες μέσω δύο προσωπικών επιταγών του μέλους του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστα Πανάκα, αλλά στο ποσό είχε συμπεριληφθεί και ένα μέρος από τις 155.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν.

Χθες μπορεί να υπήρξαν εκ νέου επικοινωνίες μεταξύ των δύο πλευρών με εξελίξεις να αναμένονται από μεθαύριο Δευτέρα που θα ξεκαθαρίσουν και το τοπίο. Οι ενδείξεις πάντως ακόμη και της χθεσινής βραδιάς δείχνουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να επέλθει διαζύγιο μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Μαρκόπουλου.

Σε μία βραδιά όπου ο Έλληνας τεχνικός απουσίαζε από την εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό bar-restaurant της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε η ομάδα που είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων της Γενεύης το 1991 με την ευκαιρία της παρουσίας του Κέν Μπάρλοου αν και όπως αναφέρουν πληροφορίες είχε προσκαλεστεί.

Απών ήταν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκείνης της ομάδας Ντράγκαν Σάκοτα που βρισκότανε στην Κέρκυρα για τον οποίο στην διάρκεια της εβδομάδας είχε αναπτυχθεί φημολογία περί επαφής μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αλλά ο ίδιος την είχε διαψεύσει στο περιβάλλον του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ