ΠΑΟΚ

Εν αναμονή της συνάντησης με Κατσαρή

Εν αναμονή της συνάντησης με Κατσαρή

Στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης τα στελέχη της ΚΑΕ πρόκειται να τα πουν με τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή. Εγινε διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη, το βάρος στα οικονομικά.

Διοικητικό συμβούλιο έγινε την Τρίτη (11/6), με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναλύουν την κατάσταση στην ομάδα και να στέκονται στα οικονομικά θέματα.

Επίσης έγινε και μια ενημέρωση για το τηλεοπτικό ενώ βάσει των όσων λένε από τον "Δικέφαλο", προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης, θα γίνει ένα ραντεβού με τον Θανάση Κατσαρή.

Εξάλλου η θητεία της νυν διοίκησης τελειώνει αυτό τον μήνα και θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να γινόταν αυτό το ραντεβού, στο οποίο θα υπογραμμιστεί προς τον Ερασιτέχνη πως το πλάνο είναι ίδιο, δηλαδή ότι η εξυγίανση προέχει, ενώ θα ζητηθεί και η βοήθεια του (δεν φαίνεται πάντως πως ο Α.Σ. μπορεί να δώσει κάτι... εξτρά στην ΚΑΕ).

Από τον Α.Σ. εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ από την νυν διοίκηση (οπότε δεν έχει πρόβλημα στο να συνεχίσει) και έτσι θα γίνει μια γενικότερη συζήτηση για την ομάδα (και όσον αφορά την βοήθεια των Μαλέλη-Κοντομηνά).

Η "ανοιχτή" συνάντηση και τα έσοδα από έκθεση ζωγραφικής

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στην Γ.Σ. του Α.Σ. για μια ανοιχτή συνάντηση για το μπάσκετ, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνει, ούτε και αποκλείουν όποιον θέλει να βοηθήσει. Στο μεταξύ ο Θανάσης Διγενής, που είναι ζωγράφος, δήλωσε πρόθυμος να γίνει μια έκθεση ζωγραφικής και να δοθούν τα έσοδα στην ομάδα, μια προσπάθεια που θα στηριχτεί από την ΚΑΕ και την Τετάρτη θα υπάρχει και Δελτίο Τύπου.

Σχεδόν όλη η ομάδα στο γήπεδο μαζί με Καλαμπάκα

Ολη η ομάδα πλην Κασελάκη, Χάτσερ, Παπαδόπουλου και Χρυσικόπουλου ήταν στο γήπεδο την Τρίτη. Ο Μαργαρίτης έκανε βάρη και οι υπόλοιποι ατομική προπόνηση με τον Σούλη Μαρκόπουλο ενώ 19 άτομα συμμετείχαν στο καμπ. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαμπάκας και ξανά ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Νίκος Καλλές (εγχείρηση πριν λίγο καιρό).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ