ΠΑΟΚ

Ελεύθερη πτώση επιθετικά...

Ελεύθερη πτώση επιθετικά...
INTIME SPORTS

Οι κακές επιθετικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, η πτώση σε σχέση με το διάστημα των επτά σερί νικών και τα αρνητικά ρεκόρ στα ματς με Πανελευσινιακό και Πανιώνιο.

Για ένα ακόμη ματς, αυτό με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι.

Ο "Δικέφαλος" είναι ξεκάθαρο πως αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και αυτό αποτελεί σημαντικό ρόλο στο ότι δεν εμφανίζει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η παραγωγικότητα των "ασπρόμαυρων" έχει πέσει για τα καλά ενώ στα δύο τελευταία ματς υπήρχαν δύο αρνητικά ρεκόρ για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου. Οι 54 πόντοι κόντρα στον Πανελευσινιακό αποτελούν τη χειρότερη φετινή συγκομιδή για τον ΠΑΟΚ και οι 59 απέναντι στον Πανιώνιο τη χειρότερη επίδοση στο "Παλατάκι" την τρέχουσα σεζόν.

Κι αν συγκρίνουμε το διάστημα που ο ΠΑΟΚ είχε επτά συνεχόμενες νίκες με τα τέσσερα τελευταία ματς που ο "Δικέφαλος"... δεν αρέσει, διαπιστώνουμε την μεγάλη πτώση όσον αφορά την επίθεση. Οι "ασπρόμαυροι" λοιπόν στα ματς με Ολυμπιακό, Ικαρο, ΚΑΟΔ, Περιστέρι, Καβάλα, Κολοσσό και Αρη (το διάστημα δηλαδή των επτά συνεχόμενων νικών) πετύχαιναν 76.5 πόντους μέσο όρο. Στα ματς που ακολούθησαν, δηλαδή αυτά με Ρέθυμνο, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Πανιώνιο σκόραραν μέσο όρο 62.5 πόντους.

Μεγάλη μείωση... Η απουσία του Ντόνι ΜακΓκραθ κάνει... μπαμ για τα καλά μιας και ο τελευταίος εκτός από το να σκοράρει μπορούσε να "δημιουργήσει" και είναι γεγονός πως λείπουν πολύ οι ασίστ του. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως η ομάδα χρειάζεται γκαρντ, αυτό το θέμα είναι πάντα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας ξεχωριστά από το ζήτημα της επιστροφής του Δημήτρη Χαριτόπουλου, θέμα που αναφερθήκαμε πριν αρκετό καιρό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ