ΠΑΟΚ

Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης

Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ πιθανότατα ο Κώστας Βασιλειάδης να είναι έτοιμος στο ματς με το Ρέθυμνο και θα χάσει αυτά με Ολυμπιακό και Λιμόζ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής συμμετείχε ο Γιώργος Δέδας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο εκτός έμεινε ο Σχορτσανίτης καθώς ο Ελληνας σέντερ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Από εκεί και πέρα, καλυτερεύει η κατάσταση του Κώστα Βασιλειάδη όσον αφορά το πέλμα.

Ο ίδιος κάνει θεραπεία αλλά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν αναμένεται να παίξει απέναντι σε Ολυμπιακό και Λιμόζ (στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας σε Αθήνα και Γαλλία) καθώς ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς θέλει να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος του Ελληνα παίκτη και όχι να επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Έτσι πιθανότατα ο Βασιλειάδης να είναι έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο που θα γίνει στις 13/2 στο "Παλατάκι". Τις επόμενες μέρες θα εξεταστεί εκ νέου.

"OK" o Δέδας εν όψει Ολυμπιακού, περιμένουν τον "Σόφο"

Για τον Σχορτσανίτη, στον ΠΑΟΚ λένε πως θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του το Σάββατο. Εκφράζεται κάποια ανησυχία για τις ενοχλήσεις του στο γόνατο και το αν εξετασθεί, θα φανεί από το πώς θα νιώθει την αυριανή ημέρα (5/2). Ο Δέδας (δεν έπαιξε απέναντι στην Βαλένθια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο) υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ κατά τα άλλα, την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Μόναχο ο Μπάνε Πρέλεβιτς καθώς την συγκεκριμένη μέρα θα βρεθεί σε συνάντηση που θα αφορά την FIBA. O πρόεδρος της ΚΑΕ δεν θα μεταβεί στην Γαλλία (για εκεί η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης αφού την Δευτέρα υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό) για τον αγώνα (10/12) με την Λιμόζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ