ΠΑΟΚ

Έξι προβλήματα και ένα ευχάριστο για Μαρκόπουλο

Έξι προβλήματα και ένα ευχάριστο για Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη (26/1), αλλά έξι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Διαβάστε γιατί...

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι προβλήματα είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην προπόνηση της Πέμπτης (26/1).

Έχουμε και λέμε.... Δημήτρης Καλαμπάκας και Ευθύμης Τσακαλέρης δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Σε αυτό δεν συμμμετείχε και ο άρρωστος, Γιάννης Καλαμπόκης. Ο Μιχάλης Γιαννακίδης επέστρεψε στις προπονήσεις καθώς ήταν άρρωστος, αλλά ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα.

Για τον τελευταίο μάλιστα εκφράζουν στον ΠΑΟΚ μια ανησυχία αναφορικά με το δεν θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ηλυσιακό. Από εκεί και πέρα ανησυχία υπάρχει και για το ότι οι Ούρος Ντούβνιακ και Ντάντε Στίγκερς συγκρούστηκαν σε μια φάση, χτύπησαν στο γόνατο και αποχώρησαν από την προπόνηση.

Στον ΠΑΟΚ λένε πως περιμένουν την Παρασκευή (27/1) να δουν σε τι κατάσταση θα είναι οι δύο παίκτες και ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις.

Εκτός από τα παραπάνω προβλήματα πάντως υπήρχε και το ευχάριστο της επιστροφής του Τζέι Αρ Γκίντενς στις προπονήσεις. Ο Αμερικανός έχει το γνωστό πρόβλημα στον αριστερό καρπό, αλλά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και έτσι φαίνεται να ανεβάζει στροφές εν όψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ