ΠΑΟΚ

Δίχως Τσαϊρέλη απέναντι σε Απόλλωνα

Δίχως Τσαϊρέλη απέναντι σε Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (27/4), προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσαν για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρας οι Μαρκόπουλος και Χρυσικόπουλος.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούσαν τις τελευταίες μέρες πως η ομάδα θα είναι πλήρης στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, τελικά όμως αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμη μέρα και δεν ταξιδεύει στην Πάτρα με την υπόλοιπη αποστολή (από την στιγμή που το ματς είναι αδιάφορο δεν υπάρχει διάθεση για... ρίσκα).

Ατομικό ακολούθησε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο αγώνα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Χάτσερ, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, Θεοδωράκος, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Καλλές, Χρυσικόπουλος, Αμπαράς και Κώττας.

Kέρασε ο Παπαδόπουλος

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρασε όλη την ομάδα για την ονομααστική του εορτή, ενώ το… επιδόρπιο ήταν κερασμένο από τον Θωμά Κώττα που σήμερα έκλεισε τα 17 του χρόνια.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε για το ματς:

"Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί και καταφέρνει να τρέξει στο παιχνίδι, παίζει πιεστική άμυνα, ενώ οι παίκτες του και καλό σουτ έχουν, αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακοί είναι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Νομίζω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Απόλλων είναι ακόμη πιο δυνατός στην έδρα του. Κάναμε την προετοιμασία μας με αρκετά προβλήματα, αλλά και πάλι ο βασικός μας στόχος θα είναι αυτός που μας έφερε ως εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, τόνισε:

"Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Ξέρουμε ότι θα έχουν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν το παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατά εύκολα, αλλά κι εμείς προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση, για να επιστρέψουμε στις νίκες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ