ΠΑΟΚ

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με Ράιτ

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με Ράιτ
INTIME SPORTS

Η πλευρά του παίκτη δεν τα βρήκε την Δευτέρα (9/1) με αυτή της διοίκησης και την Τρίτη (10/1) θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση για τον Αμερικανό. Πολύ δύσκολη η παραμονή του...

Την Τρίτη (10/1) θα ξεκαθαρίσει, όπως όλα δείχνουν, το θέμα της παραμονής του Ρασάντ Ράιτ. Η πλευρά του παίκτη είχε μια συζήτηση την Δευτέρα (9/1) με αυτή την διοίκησης και δεν βρήκε την χρυσή τομή για την συνέχιση της συνεργασίας.

Τόσο ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται να σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ το ενδεχόμενο διαζυγίου με την ομάδα (υπάρχει σύλλογος για τον Αμερικανό που τον θέλει και η πρόταση είναι πολύ καλή), ενώ και η διοίκηση έχει στην άκρη του μυαλού της τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τον παίκτη.

Νέα συζήτηση θα γίνει αύριο (10/1) και με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι δύο πλευρές φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συνεχίζουν μαζί.

Να σημειωθεί πως το γεγονός πως καθυστερούν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, τα λίγα εισιτήρια στους αγώνες, αλλά και το ότι η κατάσταση με τον χορηγό, "Stamion", θα οδηγηθεί στα άκρα και τα δικαστήριο (έτσι έσοδα για την ώρα δεν υπάρχουν), έχει οδηγήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν την εξυγίανση και να μειώσουν τα έξοδα (μέσα στο πλαίσιο αυτό είναι και το θέμα Ράιτ).

Σχετικά με τον Ραιβόν Κοβίλ, σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, η Ναντ φαίνεται πλέον να σκέφτεται το ενδεχόμενο διαζυγίου με τον Αμερικανό, αλλά στον "Δικέφαλο" πλέον λένε πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ