ΠΑΟΚ

Δεν βάζει deadline στον Λάζαρο, αλλά...

Δεν βάζει deadline στον Λάζαρο, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά ανεξαρτήτως του θέματος του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Αναμένεται επαφή με την πλευρά Ο' Μπράιαντ.

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί μεταγραφικά για την ρακέτα δίχως οι άνθρωποί του να έχουν στο μυαλό τους το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Ο σχεδιασμός προχωρά κανονικά, στον "Δικέφαλο" δεν βάζουν κάποιο... deadline στο θέμα του έμπειρου σέντερ (όπως λένε στην ομάδα στη παρούσα φάση) αλλά οι "ασπρόμαυροι" "κοιτούν" κανονικά για άλλες λύσεις.

Το όνομα του Πάτρικ Ο' Μπράιαντ είναι πάντα στο προσκήνιο και στη κορυφή της λίστας για το "5" (όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό) και ο Αμερικανός μοιάζει να αποτελεί πλέον προτεραιότητα.

Και λογικά θα γίνει επαφή μέσα στην Τετάρτη... Στο μεταξύ ανοιχτό είναι το θέμα του διαζυγίου με τον Νίκο Καλλέ, ενώ υπήρξε επαφή την Τρίτη μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και του στρατοπέδου του Γιώργου Μπόγρη. Υπογραμμίστηκε -ξανά- ο ρόλος που θα έχει και ότι στον "Δικέφαλο" τον πιστεύουν πολύ ενώ δόθηκαν γραπτώς και κάποιες οικονομικές εγγυήσεις που συμφωνήθηκαν την Δευτέρα. Η συμφωνία ενός χρόνου με τον παίκτη θα ανακοινωθεί την Τετάρτη το πρωί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ