ΠΑΟΚ

Δεν το κουνάει από τα Σκόπια ο Γκετσέφσκι

Δεν το κουνάει από τα Σκόπια ο Γκετσέφσκι
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν πρόλαβε να χαρεί την απόκτηση του Ντιόντε Κρίστμας και είδε να προκύπτει νέο οικονομικό πρόβλημα τη φορά αυτή με τον Τοντόρ Γκετσέφσκι.

Ο διεθνής Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ σέντερ του ΠΑΟΚ είδε την 1 Απριλίου να μην πληρώνεται την επιταγή που είχε στα χέρια του ύψους 30.000 ευρώ με αποτέλεσμα να δείχνει αποφασισμένος να μην το κουνήσει από την πατρίδα του.

Εκεί όπου μετέβη εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στους παίκτες του μετά από την νίκη του Σαββάτου επί του Ηλυσιακού στο PAOK Sports Arena που διατήρησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνη της στην 3 θέση της βαθμολογίας.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το πόσο γρήγορα θα διευθετηθεί το όλο θέμα ώστε ο Γκετσέφσκι να λάβει το ποσό που έχει λαμβάνειν ώστε να θέσει εαυτό στην διάθεση του Μαρκόπουλου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με το Περιστέρι στο κλειστό της Κένεντι.

Κι όσο για τον ίδιο σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ έδειξε παρόλα αυτά να προτιμά να αναφέρεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής χρονιάς και όχι την επόμενη και το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

" Δεν έχω συζητήσει με κανέναν και δεν θέλω να πω τίποτε τώρα. Γιατί προέχουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις", τόνισε ο Γκετσέφσκι και πρόσθεσε: " Ούτε σκέφτομαι την νέα χρονιά. Μετά θα σκεφθώ την καριέρα μου και τα όσα θα ισχύουν για τον ΠΑΟΚ στο μέλλον.

Κοιτάζω μόνο το παρόν κι ελπίζω μάλιστα να πάμε τόσο καλά που να έχουμε αγώνες για ένα ακόμη δίμηνο! Ας τελειώσουμε το πρωτάθλημα και μετά θα μπορούμε να δούμε τι θα γίνει για την νέα χρονιά. Άλλωστε δεν με μου είπε και κανείς από την ΚΑΕ τίποτε…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ