ΠΑΟΚ

"Δεν έχουμε καλή μεταχείριση από το σύστημα"

"Δεν έχουμε καλή μεταχείριση από το σύστημα"
INTIME SPORTS

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστας Πανάκας, εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία, ενώ μίλησε για τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ σε Εφορία και παίκτες

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Ηλυσιακό, τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ σε Εφορία και παίκτες, το θέμα του Γκίντενς, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις" ο Κώστας Πανάκας.

Συγκεκριμένα δήλωσε...

Για την διαιτησία στο ματς με τον Ηλυσιακό και τα έντονα παράπονα του ΠΑΟΚ: " Έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία. Με 2-3 σφυρίγματα στο τέλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε, όμως, σε αυτό το γεγονός, προχωράμε παρακάτω. Έχω την αίσθηση πάντως ότι το σύστημα προστατεύει κάποιες ομάδες, αυτές που πληρώνουν. Από την άλλη υπάρχουν αυτές που δεν πληρώνουν, όπως ο ΠΑΟΚ, για αυτό και δεν έχουμε καλή μεταχείριση από το σύστημα.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Γκίντενς: "Αρνήθηκε να ακολουθήσει την ομάδα. Εγινε μια συζήτηση του με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Η διοίκηση έκρινε ότι ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις, υπήρχε κατανόηση στο λάθος που έκανε. Έπειτα, υπήρχε και ένα οικονομικό όφελος για την ΚΑΕ. Οπως μας δήλωσε ο Γκίντενς, θα είναι ο γνωστός καλός παίκτης που ξέρουμε. Από εκεί και πέρα οι Αμερικανοί είναι λίγο δύστροποι. Αποψή μου είναι πως και οι δύο πλευρές έκαναν λάθος. Αύριο εκτός συγκολνιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την ΚΑΕ (σ.σ. εννοεί με μειωμένες αποδοχές)".

Για τις υποχρεώσεις της Εφορία: " Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Η ΚΑΕ πήρε μέρος της δόσης του ΟΠΑΠ και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της όπως κάνει κάθε μήνα, στην ΔΟΥ και την ΦΑΕ. Ετσι πληρώσαμε για να είναι ο δρόμος πιο βατός και μήπως στο μέλλον μπορέσουμε να προσελκύσουμε κάποιον επενδυτή που μπορεί να βοηθήσει. Το καράβι τα τελευταία χρόνια πάει μια από εδώ μια από εκεί. Προς το παρών πλέει και πρέπει να πλέει".

Για τις πληρωμές στους παίκτες: " Πρέπει να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Εχουμε υποσχεθεί στους παίκτες πως θα πάρουν ένα μισθό από ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά. Θα τηρήσουμε τον λόγο μας, θα πληρώσουμε. Εφόσον έρθει το τηλεοπτικό θα γίνουν κανονικά πληρωμές. Εφόσον αργήσει δύο μέρες θα αργήσουμε και δύο μέρες. Τα χρέη είναι από το 2005 και είναι απαιτητά, η αξιοπιστία είναι θέμα που ενδιαφέρει πολύ την ΚΑΕ".

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και την προσπάθειά του: " Ο Μπάνε είναι απόλυτα αξιέπαινος και μοναχικός. Ο μεγαλύτερος αθλητής του ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια δύσκολη εποχή εξυγίανσης, τσιγκουνέυεται το κάθε ευρώ, αντιμετωπίζει την ΚΑΕ σαν να είναι η επιχείρηση του παιδιού του και μαλώνει με φίλους του προς όφελος της ΚΑΕ. Και θέλω εγώ να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δίνει πολλές μάχες σε πολλά επίπεδα με κόσμο που είναι αγανακτισμένος με όλα αυτά που του έχει πει το σωματείο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ