ΠΑΟΚ

"Δεν αξίζουμε ένα... πεντάευρω;"

"Δεν αξίζουμε ένα... πεντάευρω;"
INTIME SPORTS

Παίκτες και διοίκηση στον ΠΑΟΚ αγωνιούν για το αν δουν αρκετό κόσμο στο ματς με το Μαρούσι, στο οποίο η γενική είσοδος θα είναι μόλις 5 ευρώ

Αν υπήρχε ένα θέμα που συζητήθηκε αρκετά στους κόλπους του ΠΑΟΚ την Τρίτη (7/2) ήταν το γεγονός πως η ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ για το ματς με τον Μαρούσι.

Η στήριξη από τον κόσμο είναι ένα θέμα που απασχολεί σε μόνιμη βάση τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει και το προηγούμενο διάστημα, και πλέον πάρθηκε αυτή η απόφαση για ένα τέτοιο χαμηλό χρηματικό αντίτιμο ώστε να αποτελέσει... μαγνήτη για τους φίλους του "Δικέφαλου" ώστε να "πατήσουν" το πόδι τους στο "Παλατάκι".

Από τον οποίο είναι η αλήθεια πως απουσιάζουν φέτος και στον ΠΑΟΚ αγωνιούν για το ποια θα είναι η ανταπόκριση το κόσμου σε αυτή την κίνησή της. " Θέλουμε την στήριξη. Το κάθε ευρώ και λόγω χρεών είναι πολύτιμο για τον ΠΑΟΚ", λένε στις τάξεις της ομάδας, στην οποία υπάρχει και η άποψη για αυτά τα 5 ευρώ στο εισιτήριο που λέει πως " αυτή την στιγμή έπρεπε να συζητάμε για το πόσος κόσμος να είναι στο γήπεδο, όχι αν θα βρεθεί στο γήπεδο".

Μάλιστα όσον αφορά την στήριξη του κόσμου στέκονται και στο ότι τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου παίρνουν κουράγιο για να συνεχίσουν την αποστολή τους στην ομάδα, αλλά και οι παίκτες νιώθουν... αλλιώς (και όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα) εάν έχουν την απαιρούμενη στήριξη. Οσον αφορά μάλιστα τους τελευταίους, πληροφορήθηκαν με έκπληξη πως θα υπάρχει ένα τόσο χαμηλό εισιτήριο στο ματς με το Μαρούσι και είναι χαρακτηριστική η ατάκα που ακούγεται... " Μακάρι να έρθει ο κόσμος". Δεν αξίζουμε ένα πεντάευρω;" Να σημειωθεί πως η σχετική απόφαση που πάρθηκε για το ματς με το Μαρούσι, ίσως έχει και συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια. Θα κριθεί από την κίνηση που θα υπάρχει στο συγκεκριμένο ματς, λένε στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ