ΠΑΟΚ

Δέδας: "Πετυχημένη η σεζόν ως τώρα..."

Δέδας: "Πετυχημένη η σεζόν ως τώρα..."

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και για τον Μιχάλη Τσαιρέλη ο οποίος παρά τον θάνατο του πατέρα του αγωνίστηκε την Δευτέρα, μίλησε ο Γιώργος Δέδας.

Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: " Η μπασκετική λογική λέει ότι όταν ένα ματς πάει στην παράταση κρίνεται στις λεπτομέρειες. Χθες μπήκαμε κάπως νωθρά, μετά όμως προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και το πήγαμε στην παράταση. Όμως, ο Πανιώνιος ήταν λίγο καλύτερος".

Για το αν η ήττα από τον Πανιώνιο έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα: " Όχι τίποτα αρνητικό. Στόχος μας ήταν να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ και αυτό με μια ακόμα νίκη θα το έχουμε καταφέρει. Τηρουμένων των αναλογιών είναι πετυχημένη η σεζόν".

Για την μέχρι στιγμή πορεία: " Κατά την γνώμη μου πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα δεν έχει μεγάλο ρόστερ, ώστε να ξεκουράζονται κάποιοι παίκτες. Όμως και στην Ευρώπη πήγαμε πάρα πολύ καλά και αυτό το δείχνει και η πορεία των αντιπάλων μας στον όμιλο".

Για την απώλεια του πατέρα του Μιχάλη Τσαϊρέλη: " Το Σάββατο το βράδυ όταν το μάθαμε προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Μιχάλη σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Προς τιμήν του ο Μιχάλης έπαιξε και μάλιστα έπαιξε και καλά. Είναι εντυπωσιακό για το που βρήκε τις δυνάμεις και αγωνίστηκε. Θέλω να πω μπράβο και πάλι στον Μιχάλη και να συλλυπηθώ στην οικογένεια του. Και ο κ. Σφερόπουλος έχασε μέσα στη εβδομάδα την μητέρα του. Ήταν ένα ματς με δύσκολες συνθήκες. Όμως ο αθλητισμός ενώνει και στηρίζει στις δύσκολες στιγμές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ