ΠΑΟΚ

Δέδας: "Μας έλειψε ο Βον"

Δέδας: "Μας έλειψε ο Βον"
INTIME SPORTS

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Χρήστο Τσάλτα μετά τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Χρήστο Τσάλτα μετά τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την ήττα του "Δικεφάλου" με 75-61.

Για την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Το ματς ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα, όσον αφορά ότι δεν το παρατήσαμε. Περάσαμε μπροστά στο σκορ, αφού παίξαμε για πολλάλεπτά το μπάσκετ που θέλαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό, όμως, δε φτάνει. Πρέπει τώρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τα δύο ματς στην έδρα μας, ξεκινώντας από την Τρίτη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, μας έλειψεο Βον που είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας, αλλά ελπίζουμε την Τρίτη να είναι μαζί μας. Δεν φταίει μόνο αυτό, αλλά σίγουρα είναι ένας βασικός που λείπει. Χρειζόμαστε τα ριμπάουντ, την αθλητικότητά του και την άμυνά του».

Για το τι κρατάει από τα δύο πρώτα παιχνίδια:« Όταν παίζουμε μεκαθαρό μυαλό, κυκλοφορούμε την μπάλα και παίζουμε δυνατά στην άμυνα, βάζουμε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλα προβλήματα. Το ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο, καθώς στο ΟΑΚΑ έχουν χάσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς σε μεγάλα σημεία του αγώνα παίζουμε πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι να μην είμαστε νωχελικοί στην άμυνα στην αρχή του ματς. Για μας είναι τελικός, την Τρίτη, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει τρία ματς μπολ. Δε σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο ήττας. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κάνουμε τρεις νίκες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το κυνηγήσουμε».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ