ΠΑΟΚ

Ατομικό ο Τσαϊρέλης", μπαίνει" την Παρασκευή

Ατομικό ο Τσαϊρέλης", μπαίνει" την Παρασκευή
Τσαϊρέλης

Ο ΠΑΟΚ θα είναι πλήρης στο ματς με τον Απόλλωνα, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και την Παρασκευή να αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα

Οπως αναμενόταν πλήρης θα είναι ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών (με πούλμαν θα πάει στη Πάτρα η ομάδα). Ο Μιχάλης Τσαιρέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό (άλλωστε από την Τετάρτη έλεγαν στον ΠΑΟΚ πως δεν υπάρχει... φόβος για την κατάστασή του), ενώ κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στο μεταξύ την Παρασκευή αναμένεται να τα πουν για ζητήματα της ομάδας τα στελέχη της ΚΑΕ, μιας και την συγκεκριμένη μέρα έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση και τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Yποβολή και έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2011 – 30/6/2012 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2011 – 30/6/2012.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2012-30/6/2013.

4. Διάφορα Θέματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ