ΠΑΟΚ

Αργεί η απάντηση του Μπρέμερ

Αργεί η απάντηση του Μπρέμερ

"Μίνιμουμ σε έναν μήνα θα αποφασίσει", μας είπε ο ατζέντης του Τζέι Αρ Μπρέμερ, Χάρης Παπαδόπουλος για την περίπτωση του Αμερικανού όσον αφορά τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κατά νου την περίπτωση του Τζέι Αρ Μπρέμερ (θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του) αλλά αναμένεται να καθυστερήσει το θέμα του. Αυτό προκύπτει από τον ατζέντη του, Χάρη Παπαδόπουλο με τον οποίο επικοινωνήσαμε.

"Εκτίμηση μου είναι πως θα πρέπει να περάσει μίνιμουμ ένας μήνας για να αποφασίσει", μας είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος σχετικά με το πότε μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει την απάντησή του (υπάρχει απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του).

Ο Μπρέμερ βέβαια μπορεί να αποφασίσει νωρίτερα για κάποια άλλη ομάδα, εφόσον φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά. Και για τον "Δικέφαλο" μάλιστα μπορεί να τεθεί και κάποια οψιόν περί αποχώρησής του, όπως έγινε πέρυσι. Γενικότερα ο Μπρέμερ δεν βιάζεται και μπορεί να αργήσει αρκετά να πάρει την απόφασή του για το που θα παίξει την νέα σεζόν.

Ο Λάνγκφορντ, οι συζητήσεις και η περίπτωση του Χάτσερ

Κατά τα άλλα ο κ. Παπαδόπουλος έχει σκοπό να προτείνει τον Γουίλιαμ Χάτσερ (31, 1.88). Στον παίκτη... αρέσει ο ΠΑΟΚ ενώ ο "Δικέφαλος" ξέρει καλά τον καλαθοσφαιριστή (για την ώρα δεν έχει γίνει κουβέντα) αφού πέρασε από τους "ασπρόμαυρους" την σεζόν 2012-13.

Την ίδια στιγμή στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Κέβιν Λάνγκφορντ αφού στον "Δικέφαλο", ως γνωστόν, θέλουν διακαώς την παραμονή του. Θα υπάρχει επαφή μέσα στην εβδομάδα ενώ από την Δευτέρα θα γίνουν διάφορες συζητήσεις αναφορικά με την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου στο Summer League του NBA στο Λας Βέγκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ