ΠΑΟΚ

Αρέσει ο Άλεξιτς στον ΠΑΟΚ

Αρέσει ο Άλεξιτς στον ΠΑΟΚ

Όσοι ζουν καθημερινά τον Μίλουτιν Άλεξιτς, επισημαίνουν πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην διάρκεια της σεζόν. Εκτός προπόνησης ο Γκίντενς την Τετάρτη (11/1)

Στο παιχνίδι με τον Ικαρο ο Μίλουτιν Αλεξιτς δεν... φάνηκε, αλλά αυτό μάλλον ήταν λογικό. Εξάλλου προερχόταν μόλις από μία προπόνηση.

Αυτές τις μέρες συνεχίζεται η προσπάθεια να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μάλιστα όσοι τον ζουν καθημερινά, λένε πως πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη.

Ο Σέρβος γενικώς αρέσει στις προπονήσεις και είναι χαρακτηριστικό πως στους κόλπους του ΠΑΟΚ δηλώνουν την σιγουριά τους "πως θα βοηθήσει και αυτό μπορεί να το κάνει τόσο στο '3' όσο και στο '4'".

Βέβαια ο τελευταίος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής αφού προέρχεται από τραυματισμό και αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως, στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως θα αποτελέσει μια καλή επιλογή δεδομένου πάντα των όσων έχουν δει στις προπονήσεις.

Σχετικά με το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/1) δεν συμμετείχε ο Τζέι Αρ Γκίντενς και την Πέμπτη (12/1) θα κριθεί εάν θα είναι σε θέση να παίξει με τον Ολυμπιακό, αφού θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ