ΠΑΟΚ

Αράπης: "Δικαιωματικά το φαβορί για την τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ"

Αράπης: "Δικαιωματικά το φαβορί για την τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο πρώην καλαθοσφαριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Ηλυσιακού, Δημήτρης Αράπης, θεωρεί τον "Δικέφαλο" φαβορί για την τρίτη θέση και αναφέρει τα... καλά λόγια που του λένε οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" για την κατάσταση στην ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Αράπης είχε μικρό χρόνο συμμετοχής και ως εκ τούτου η φετινή χρονιά στον Ηλυσιακό μπορεί να του δώσει εμπειρίες. Και σίγουρα αυτό θα τον βοηθήσει ώστε στη συνέχεια να... φορτσάρει και να αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής της αθηναικής ομάδας θα τεθεί αντιμέτωπος του "Δικεφάλου" στο κυριακάτικο (31/3) παιχνίδι που θα γίνει στο "Παλατάκι" και με αφορμή αυτό μίλησε στο olaPAOK.gr τόσο για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και τον φετινό ΠΑΟΚ.

Εδωσε τον τίτλο του φαβορί στους "ασπρόμαυρους" σχετικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ ανέφερε και όσα... θετικά του λένε οι παίκτες του "Δικεφάλου" για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ:

"Η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή και μετά την φυγή του ΜακΓκραθ και του Χαριτόπουλου, που ίσως κάποιοι πίστευαν πως η ομάδα μπορεί να ξεφουσκώσει, έχουν μπει μπροστά παίκτες υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι απόρροια και της δουλειάς που γίνεται με τον κόουτς Μαρκόπουλο, ενώ έχουν βοηθήσει πολύ οι πιο έμπειροι παίκτες, όπως ο Παπαδόπουλος, ο Χαραλαμπίδης και ο Δέδας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι η πιο "σοβαρή" ομάδα μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό μιας και εκτός της ήττας από τον ΚΑΟΔ, δεν είχε κάποιο άλλο άσχημο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα που θεωρητικά ήταν... εκτός προγράμματος:

" Συμφώνω σε αυτό (σ.σ. ότι δηλαδή ο "Δικέφαλος" είναι η πιο "σοβαρή" ομάδα μετά τους δύο αιώνιους)... Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σταθερότητα και διάρκεια και θεωρώ ότι ξεκάθαρα μαζί με τον Πανιώνιο και το Ρέθυμνο θα είναι οι μνηστήρες για την τρίτη θέση".

Για το αν είναι ο "Δικέφαλος", βάσει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα, είναι το φαβορί για την τρίτη θέση:

" Κακά τα ψέματα, όταν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του, στο ΟΑΚΑ (σ.σ. στο ματς με τον Παναθηναικό) ήταν κοντά στο σκορ και όταν έχει όλη αυτή την παρουσία, δικαιωματικά πρέπει να πάρει τον τίτλο του φαβορί. Υπάρχει και το μοντέλο με τους Ελληνες, ο Τσαιρέλης, ο Κασελάκης και ο Χρυσικόπουλος παίρνουν ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ νομίζω δικαιούται απόλυτα τον τίτλο του φαβορί. Μαζί με τον Πανιώνιο στο τέλος του πρωταθλήματος θα δοθεί μάχη...".

Για την διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ με τον "Δικέφαλο" της περσινής σεζόν:

"Υπάρχουν πολλοί παράγοντες... Η ομάδα έπρεπε να ετοιμαστεί πέρυσι από νωρίς για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας και υπήρχε πίεση από την προηγούμενη πετυχημένη χρονιά. Αυτό έπαιξε ρόλο, όπως και το ότι έφυγαν στη διάρκεια της σεζόν παίκτες όπως ο Γκόρι, ο Ράιτ και ο Γκίντενς. Θεωρώ πως έτσι όπως είναι το μπάσκετ δεν είναι εύκολο να διατητηθεί μια ομάδα ψηλά, όμως ο ΠΑΟΚ που έχει εδώ και χρόνια το ίδιο προπονητικό τιμ και η σοβαρότητα που δείχνει η διοίκηση ως προς τον δρόμο της εξυγίανσης, θα έχει σαν αποτέλεσμα από εδώ και πέρα να είναι συνεχώς ψηλά".

Για το τι τού λένε οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την φετινή κατάσταση στην ομάδα:

"Η ομάδα θυμίζει κατά πολύ αυτή της χρονιάς που βγήκαμε τρίτη. Μου μεταφέρουν πως το κλίμα είναι καλό, οικονομικά τα πράγματα είναι πιο συμμαζεμένα και γενικώς πως η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια. Σχετικά με τον Μαρκόπουλο, δεν έχει αλλάξει κάτι και συνεχίζεται η πολλή δουλειά..."

Για τον ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός:

"Αυτό το ματς έχει φαβορί και αουτσάιντερ... Εμείς κάναμε μια σημαντική νίκη με την Πάτρα και κινούμαστε στην κατεύθυνση της παραμονής. Ακόμη μια νίκη θέλουμε για να την σιγουρέψουμε. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά θα παλεψουμε".

Για τον ίδιο και το διάστημα που αγωνίζεται στον Ηλυσιακό:

"Αισθάνομαι καλά τώρα που έχω πιο πολύ χρόνο συμμετοχής. Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ οι συνθήκες είναι διαφορετικές γιατί στόχος είναι η παραμονή. Μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ έχω πλέον άλλο ρόλο και θέλω να πιστεύω πως μέχρι στιγμής έχω προσπαθήσει για την ομάδα μου. Αυτή η χρονιά θα με βοηθήσει...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ