ΠΑΟΚ

Απογραφή οικονομικών και κάλεσμα στον κόσμο

Απογραφή οικονομικών και κάλεσμα στον κόσμο
Πρέλεβιτς INTIME SPORTS

Προετοιμασία στον ΠΑΟΚ για την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί το επόμενο διάστημα, στην οποία θα γίνει άνοιγμα στους φίλους της ομάδας όσον αφορά τα διαρκείας. Επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ο Πρέλεβιτς, συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ την Δευτέρα.

Πάντα σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά στον ΠΑΟΚ, αυτή όμως την περίοδο κάτι παραπάνω... Αυτό γιατί στον "Δικέφαλο" ετοιμάζονται για την απολογιστική συνέντευξη Τύπου, για την οποία εδώ και πολύ καιρό είχαμε γράψει πως είναι μέσα στα πλάνα των ανθρώπων της ομάδας να γίνει.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους "ασπρόμαυρους" στις αρχές Ιουλίου θα ενημερωθεί για τα... πάντα σε οικονομικό επίπεδο ο κόσμος της ομάδας.

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, γίνεται μια απογραφή των εσόδων αλλά και των εξόδων από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο για το πόσα λεφτά ήρθαν στην ΚΑΕ και πόσα "έφυγαν". Οπως λένε στον ΠΑΟΚ "η χρήση της σεζόν που πέρασε θα είναι κερδοφόρα, κάτι που δεν γινόταν άλλα χρόνια", ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα γίνει και ένα άνοιγμα προς τους φίλους της ομάδας, όπως παραδέχονται στελέχη των "ασπρόμαυρων".

Με λίγα λόγια θα ζητηθεί η βοήθεια του για την σεζόν που έρχεται, ότι είναι απαραίτητο να στηριχτεί ο "Δικέφαλος" αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο και πως θα πρέπει να πουληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας έτσι ώστε να υπάρξει μια ανάσα στην ΚΑΕ. Και σε αυτό το θέμα (των διαρκείας δηλαδή) στον ΠΑΟΚ σκέφτονται την γραμμή που θα "χαραχτεί" για την συνέντευξη Τύπου (και γενικότερα όμως εκτός των όσων ειπωθούν σε αυτήν).

Στο μεταξύ για την Δευτέρα (25/6) ορίστηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να γυρίζει στην Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό νωρίς το απόγευμα (αρχικά ήταν γνωστό πως θα γυρνούσε το πρωί μιας και δεν γύρισε το βράδυ της Πέμπτης) της Παρασκευής (22/6) και να μην πραγματοποιείται ραντεβού στο "Παλατάκι", όπως προκύπτει από ανθρώπους της ομάδας. Να σημειωθεί πως στο PAOK Summer Basketball Camp βρέθηκε την Παρασκευή (22/6) ο Γιώργος Δέδας, αλλά και ο αδελφός του, Στέφανος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ