ΠΑΟΚ

Ανησυχίες για το αγωνιστικό πρόσωπο

Ανησυχίες για το αγωνιστικό πρόσωπο
INTIME SPORTS

Η νέα κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο δεν θα μπορούσε να μην φέρει προβληματισμό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στην ομάδα του "Δικεφάλου" στέκονται στο ότι αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο κακό ματς των "ασπρόμαυρων" και αυτό "φέρνει" ανησυχία.

Την Κυριακή (21/4) στελέχη των "ασπρόμαυρων" είχαν επικοινωνία μεταξύ τους (όπως γίνεται και κάθε μέρα βέβαια), έγιναν διάφορες επαφές και μεταξύ άλλων σχολιάστηκε η κακή παρουσία της ομάδας απέναντι στους "κυανέρυθρους".

Τα οικονομικά και η συνέπεια της ομάδας σε διάφορες υποχρεώσεις "καίνε", το θέμα της ενίσχυσης το έχουν κατά νου στον ΠΑΟΚ και τονίζουν πως αυτό το ζήτημα θα πρέπει να το... βάλουν κάτω για να δουν όλες τις παραμέτρους.

Ωστόσο υπάρχει και το "αγκάθι" της φορολογικής ενημερότητας... Για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση ενός καλαθοσφαιριστή θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο τρόπος να λυθεί αυτό το θέμα και αυτό δεν φαίνεται τόσο εύκολο στη παρούσα φάση...

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει συνάντηση των στελεχών της ΚΑΕ για να αναλυθούν διεξοδικά ζητήματα της ομάδας, στην οποία στέκονται στα πολλά λάθη του αγώνα με τον Πανιώνιο (22) αλλά και σε αυτά του Κώστα Χαραλαμπίδη (7), τον οποίο βέβαια δικαιολογούν απόλυτα στον ΠΑΟΚ λέγοντας πως έχει πάρει πλέον πολύ φορτίο πάνω του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ