ΠΑΟΚ

Αναζήτηση... ευρώ και "τρέξιμο" Πρέλεβιτς

Αναζήτηση... ευρώ και "τρέξιμο" Πρέλεβιτς
INTIME SPORTS

Στο επίκεντρο η προσέλκυση ανθρώπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΚΑΕ, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να αναμένεται να έχει δραστικό ρόλο σε αυτό το θέμα. Διαβάστε αναλυτικά...

Το οικονομικό είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ΠΑΟΚ και αναζητείται ενίσχυση στο Δ.Σ. της ΚΑΕ. Αυτό για να υπάρχει περισσότερο άνεση οικονομικά, πράγμα που δεν υπάρχει τώρα είναι η αλήθεια.

Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Γιάννης Πολυχρονιάδης επισήμως είναι αυτοί που "τραβάνε" το κουπί για την ΚΑΕ, υπάρχει βέβαια βοήθεια και από πλευράς του Πόλυ Κατσιώρα, του οποίου του το θέμα της ένταξής του σε αυτή μοιάζει τυπικό, ενώ υπάρχει και το ζήτημα της παρουσίας του Παύλου Σαλτσίδη. Και πάλι όμως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι...

Απαιτείται περισσότερο ευελιξία στο οικονομικό και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με διεύρυνση του Δ.Σ. Εως τώρα οι όποιες κρούσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως εφόσον ο Μπάνε Πρέλεβιτς "τρέξει" σε αυτό το ζήτημα θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Από κόλπους της ομάδας μάλιστα έχει μεταφερθεί στον πρόεδρο της ΚΑΕ πως θα πρέπει ο ίδιος να κάνει ένα άνοιγμα σε διάφορους εξωδιοικητικούς και να βρεθεί η χρυσή τομή για να βοηθήσουν αυτοί.

Ο τελευταίος τονίζει πως θα δει αυτό το ζήτημα το επόμενο διάστημα και ότι θα προσπαθήσει από πλευράς του να "φέρει" ανθρώπους στην ΚΑΕ.

Ζήτημα για το οποίο μάλιστα και από τον Α.Σ. υπάρχει πρόθεση για βοήθεια και συνεργασία. Να σημειωθεί πως στο περιθώριο των εκλογών του Ερασιτέχνη οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνολιμήσουν για θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Και πάλι τα οικονομικά δεν έλειπαν από τα όσα συζητήθηκαν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ