ΠΑΟΚ

Αναμονή για την κατάσταση των Αμερικανών

Αναμονή για την κατάσταση των Αμερικανών

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι ενώ ο Μαρκ Πέιν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για την γαστρεντερίτιδα. Το Σάββατο ξεκαθαρίζει η συμμετοχή τους στο ματς με την Κηφισιά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με δύο σημαντικά προβλήματα αφού ο Ντι Τζέι Κούπερ και ο Μαρκ Πέιν δεν προπονήθηκαν.

Ο πρώτος, που στην προπόνηση της Πέμπτης χτύπησε χαμηλά στο αριστερό πόδι, εξετάστηκε και η διάγνωση που έγινε σήμερα (21/3) είναι πως έχει διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, το οποίο δημιούργησε και μία διάταση στο υποκνημίδειο.

Πονούσε πολύ την σημερινή μέρα, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και σύμφωνα με όσα τονίζουν στους "ασπρόμαυρους", δεν είναι καθόλου ευνοϊκά τα δεδομένα για συμμετοχή του στον αγώνα με την Κηφισιά.

Σχετικά με τον Πέιν, βρέθηκε στο "Παλατάκι" την Παρασκευή αλλά λίγο αργότερα έφυγε από το γήπεδο καθώς δεν μπορούσε να προπονηθεί λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί (εξαιτίας της οποίας είχε μείνει εκτός προπόνησης την Πέμπτη). Το ότι έμεινε στα... πιτς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα είναι σίγουρα κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και περιμένουν το Σάββατο να δουν σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσει να ξεπεράσει την ίωση.

Ο Πέιν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και γι' αυτόν φαίνεται πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξει. Γενικώς στον ΠΑΟΚ αυτό που λένε για τους δύο Αμερικανούς είναι πως δεν αποκλείουν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Κηφισιά και ότι περιμένουν το Σάββατο να δουν πώς θα νιώθουν, υπογραμμίζεται όμως είναι δύσκολη η κατάσταση τους. Πάντως δύσκολα να λείπουν και οι δύο από τον αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ