ΠΑΟΚ

Αμερικανοί παίκτες υπό παρακολούθηση

Αμερικανοί παίκτες υπό παρακολούθηση
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν την πορεία και τις επιδόσεις νεαρών Αμερικανών καλαθοσφαιριστών με τους οποίους ενδεχομένως να ασχοληθεί μελλοντικά ο "Δικέφαλος"

Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες δύο σεζόν για την θέση "1" έχει επιλέξει νεαρούς καλαθοσφαιριστές (Ντι Τζέι Κούπερ και Τζέικ Οντουμ) ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει βρεθεί στο Portsmouth Invitational Tournament προκειμένου ο "Δικέφαλος" να έχει άποψη για ταλαντούχους παίκτες. Ως γνωστόν, το καλοκαίρι, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ θα δώσει το παρών στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Ο ΠΑΟΚ γενικώς δίνει βάρος στον εντοπισμό νεαρών Αμερικανών και στους "ασπρόμαυρους" ήδη έχει γίνει μια σχετική προεργασία.

Η πορεία καλαθοσφαιριστών που είναι μικροί ηλικιακά (κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν στο περσινό Portsmouth Invitational Tournament, όσο και στο Summer League του ΝΒΑ του Λας Βέγκας) παρακολουθείται έτσι ώστε στον ΠΑΟΚ να γνωρίζουν σε γενικές γραμμές τις επιδόσεις τους. Στο μυαλό είναι και παίκτες που είχαν κάνει... κλικ στον "Δικέφαλο" αλλά δεν μπορούσαν να αποκτηθούν λόγω κασέ. Ολα αυτά φυσικά γίνονται γιατί μπορεί μελλοντικά (σ.σ. δεν μιλάμε για την φετινή αγωνιστική περίοδο) ο ΠΑΟΚ μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ταλαντούχου Αμερικανού και άρα στον "Δικέφαλο" είναι καλό να ξέρουν σε γενικές γραμμές το τι έχει κάνει αυτός κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, "κοιτούν" γενικώς καλαθοσφαιριστές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για κάποιους παίκτες υπάρχει καλή άποψη, όπως για παράδειγμα για τον Μιχάλη Πελεκάνο (ανέκαθεν υπήρχε καλή γνώμη γι' αυτόν), για τον Θοδωρή Ζάρα (η περίπτωσή του εξετάζεται, η πλευρά του παίκτη είναι θετική για "γάμο" με τον ΠΑΟΚ στο μέλλον αλλά είναι νωρίς για αποφάσεις), για τον Γάιο Σκορδίλη (στο ματς στο "Παλατάκι" δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση αλλά υπάρχει εκτίμηση για τις δυνατότητές του) αλλά και για τον Μαρκ Πέιν (είναι ακριβός αλλά αν αλλάξουν τα δεδομένα ιδιοκτησιακά, το όνομά του πιθανόν να "παίξει" δυνατά γιατί στον ΠΑΟΚ έχουν άριστη άποψη γι' αυτόν και ο ίδιος θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στον "Δικέφαλο").

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ