ΠΑΟΚ

Άλεξιτς: "Δεν φοβηθήκαμε τον Πανιώνιο"

Άλεξιτς: "Δεν φοβηθήκαμε τον Πανιώνιο"

Ο Μιλούτιν Άλεξιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο, αλλά τόνισε πως αισιοδοξεί για είσοδο στην εξάδα

Ο Μίλουτιν Άλεξιτς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport103 FM και την εκπομπή "Rotation" για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης με σκορ 69-59.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια της φετινής χρονιάς κάνοντας λόγο για πίστη παρουσίας στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι: "Σίγουρα δεν νιώθουμε καλά μετά από την ήττα και είμαστε λυπημένοι που δεν διεκδικήσαμε το παιχνίδι και τις ευκαιρίες που θα μας δίνονταν για να το κερδίσουμε. Ο Πανιώνιος ωστόσο βρίσκεται δίκαια εκεί που βρίσκεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποιο σημείο τον φοβηθήκαμε, ξεκινήσαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να πάρει μία διαφορά και να τη διατηρήσει ως το τέλος του αγώνα μετά δικά μας λάθη".

Λάθη για τα οποία εξήγησε: "Κάναμε λάθη κυρίως στην άμυνα. Κάτι που έχει να κάνει γιατί είμαστε μία ομάδα που με τις προσθήκες που έγιναν είμαστε 20 μέρες όλοι μαζί και δεν έχουμε βρει ακόμη την χημεία μας. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος για τα λάθη που κάναμε".

Κι όσο για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια σχολίασε: "Εκτός από την εύρεση της χημείας μας έχει να κάνει και με το ότι το γήπεδο μας το γνωρίζουμε. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας μας παιχνίδια. Ο χρόνος όμως θα δουλέψει υπέρ μας και εγώ δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για αυτό εξάλλου και ήρθα".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαρούσι το Σάββατο τόνισε: "Πρέπει να το αξιοποιήσουμε εν όψει συνέχειας. Εμείς θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε σοβαρά περιμένοντας το Μαρούσι να προετοιμαστεί πλήρης. Εξάλλου κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς όπως και αυτό με το Μαρούσι με μας να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάμε βήμα βήμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Για τον φετινό στόχο του ΠΑΟΚ είπε: "Θα κυνηγήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουνε. Θέλουμε σίγουρα να είμαστε στην πρώτη εξάδα ώστε να αποφύγουμε κάποιον από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κάτι που για να γίνει πράξη θα πρέπει όλοι μας στην ομάδα να το πιστέψουμε όπως το πιστεύω και εγώ.

Την στιγμή αυτή μπορεί να μην βρισκόμαστε και στην καλύτερη αγωνιστική μας κατάσταση, αλλά μέσα από την καθημερινή δουλειά και την στήριξη των οπαδών μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να βρεθούμε στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε στα πλέι οφ την παρουσία μας στην ημιτελική τους φάση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ