ΠΑΟΚ

Αίτημα και προσωρινή διαταγή για την διοίκηση

Αίτημα και προσωρινή διαταγή για την διοίκηση

Οπως αναμενόταν κατατέθηκε το αίτημα για ανανέωση της θητείας της νυν διοίκησης του ΠΑΟΚ και βγήκε προσωρινή διαταγή λειτουργίας

Το... τυπικό OK για να συνεχίσει η νυν διοίκηση δόθηκε την Δευτέρα (17/6) από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και βάσει των όσων αναφέρουν από την ομάδα, κατατέθηκε το αίτημα στο Πρωτοδικείο για την ανανέωση της θητείας του νυν σχήματος της ΚΑΕ.

Η διάρκεια της νέας θητείας θα είναι για έξι μήνες και βγήκε προσωρινή διαταγή λειτουγίας μέχρι την οριστική απόφαση.

Τσαιρέλης-Χρυσικόπουλος στο καμπ

Μιχάλης Τσαιρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος βρέθηκαν την Τρίτη στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

" Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν οι σημερινοί προσκεκλημένοι στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, μίλησαν στα παιδιά του καμπ και προκάλεσαν ενθουσιασμό με τα καρφώματά τους, αλλά και τα πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια που έπαιξαν με τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες.

«Μικρός έπαιζα και χάντμπολ, αλλά με κέρδισε το μπάσκετ και δεν το μετάνιωσα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης… "δούλεψα πολύ και συνεχίζω να δουλεύω. Καθημερινά περίπου πέντε ώρες τις περνάω στο γήπεδο στην περίοδο την αγωνιστική, ενώ ακόμη και τώρα το καλοκαίρι κάνω πρωί και απόγευμα και προπόνηση. Και για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχα, κάνω και ένα επιπλέον πρόγραμμα κάθε μέρα. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει κανείς, με σκληρή δουλειά".

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος από την πλευρά του, είπε: "Ήρθα μικρός στη Θεσσαλονίκη, χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να μπορώ να παίζω σε αυτό το επίπεδο, αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Θα πρέπει να μην αφήσετε ποτέ το σχολείο και τα μαθήματά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα. Και το σχολείο το χρειάζεστε για πολλά πράγματα".

Ο Χρυσικόπουλος αποθεώθηκε για τα καρφώματα που έκανε μετά από αίτημα των αθλητών του καμπ, ενώ μαζί με τον Τσαϊρέλη, για μία περίπου ώρα πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια με τους αθλητές, αλλά και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στο PAOK Summer Basketball Camp.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ