ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Άγνωστο το αύριο του Πανιωνίου

Άγνωστο το αύριο του Πανιωνίου

Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Πανιώνιο, καθώς η απόφαση του Ηλία Λιανού να αποχωρίσει μοιάζει οριστική και δεν έχει βρεθεί διάδοχος κατάσταση.

Τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου είναι το κύριο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι μετοχές της ομάδας βρίσκονται στη δικαιοδοσία του δικηγόρου της, Νίκου Κακαβά, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Ηλία Λιανό να προχωρήσει τις διαδικασίες που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στους Νεοσμυρνιώτες. Το μόνο που μπορεί, ωστόσο, να προσδιοριστεί είναι το τι ακριβώς θα γίνει με όποιον αποφασίσει να αγοράσει τον Πανιώνιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δυο είναι τα τινά: " το πρώτο αφορά τον επιχειρηματία που θα αναλάβει την ΚΑΕ. Όποιος κι αν είναι αυτός θα έρθει σε επικοινωνία με την μεριά του Ηλία Λιανό για να διευθετήσουν τα οικονομικά προβλήματα και να βρεθεί η "χρυσή τομή. Το δεύτερο αφορά τους ανθρώπους της ομάδας και κατά πόσο αυτοί είναι σε θέση να την σηκώσουν στις πλάτες τους και να την βγάλουν από το αδιέξοδο. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου".

Τι σημαίνει όμως, αυτό, γιατί το ακούτε συχνά αλλά χωρίς διευκρινίσεις; Ο μεγαλομέτοχος είναι υποχρεωμένος να καταθέσει στο Πρωτοδικείο μια λίστα 11 προσώπων και μέσα από αυτή θα προκύψει η νέα, προσωρινή, διοίκηση που θα είναι υποχρεωμένη να βρει μια νέα μόνιμη λύση για τον σύλλογο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με το " ο Ηλίας Λιανός καλείται να απεμπλακεί με τις οικονομικές εκκρεμότητες (κυρίως με την υπόθεση του Ιβάν Ζορόσκι). Άμα συμβεί αυτό, θα αποσυρθεί η εγγυητική για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η οποία θα πρέπει να καλυφθεί από τη νέα διοίκηση ποσό αυτό αγγίζει τις 100.000 ευρώ, που υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί το επερχόμενο διάστημα, καθώς αποτελεί "εφιάλτης" για πολλές ομάδες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ