ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τι περιλαμβάνει ο "φάκελος" του Βαρουξάκη για τον Πανιώνιο

Τι περιλαμβάνει ο "φάκελος" του Βαρουξάκη για τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γεμάτη ατζέντα και διάθεση να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της εμπλοκής του με τα διοικητικά του Πανιωνίου είναι ο Ίωνας Βαρουξάκης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (13/6) θα συναντηθεί με τους ανθρώπους των "κυανέρυθρων". Ποιο το περιεχόμενο της συζήτησης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το ζήτημα της μεταβίβασης του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου στον Ίωνα Βαρουξάκη , που αποτελεί εδώ και αρκετές ημέρες τον μοναδικό ενδιαφερόμενο με "γεμάτο πορτοφόλι" για να "χτίσει" την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο γνωστός εφοπλιστής έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις διαδικασίες για την ανάληψη των ευθυνών (οικονομικών και διοικητικών), σε σημείο που το βράδυ της Δευτέρας (13/6) θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανιωνίου προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal, όπως άλλωστε έχει ήδη αναφέρει το Sport24.gr .

Από τη στιγμή που το νομικό επιτελείο του νυν διοικητικού ηγέτη του Ιωνικού Νικαίας έχει εξετάσει ενδελεχώς το οικονομικό και νομικό πλαίσιο της συμφωνίας, μόνο ένα σημείο έμεινε για να διευθετηθεί και να περάσει ο "Ιστορικός" στα χέρια του. Τι θα γίνει με τις Ακαδημίες (υποδομές) του συλλόγου, οι οποίες ούτως ή άλλως αποτελούν το... καμάρι του Πανιωνίου εδώ και πολλά χρόνια. Βλέπετε, από τον Ερασιτέχνη παρουσιάζονται άκρως επιφυλακτικοί σχετικά με τη μεταβίβαση της "πλήρους, απόλυτης και αμεταβίβαστης κυριότητας των υποδομών", όπως αναφερόταν σε χθεσινή επιστολή - δίκην συμφωνητικού από την επιτροπή μπάσκετ προς τον Ερασιτέχνη.

Γι αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, η συμφωνία δεν έχει "κλείσει" ακόμη. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη φέρονται να είναι απρόθυμοι στο να δώσουν άμεσα τα ηνία των Ακαδημιών στην επιτροπή μπάσκετ του Πανιωνίου (είναι "ανοιχτοί" στο ενδεχόμενο να συζητήσουν την όποια πρόταση άπαξ και συσταθεί η νέα ΚΑΕ Πανιώνιος και η ομάδα επιστρέψει στην Basket League), η οποία συμπράττει πλέον με τον Ίωνα Βαρουξάκη. Γι αυτό κι ο γνωστός εφοπλιστής θα επιχειρήσει να πείσει άπαντες για το μακρόπνοο πλάνο του και να κάμψει τις τελευταίες αντιστάσεις του Ερασιτέχνη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal που θα "γυρίσει σελίδα" στον Πανιώνιο και θα του δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσει έναν ισχυρό χρηματοδότη.

Αν πάλι, η πλευρά του Ερασιτέχνη δεν κάνει βήματα πίσω, ομοίως κι αυτή της επιτροπής μπάσκετ είναι αποφασισμένη να αποσύρει το project με τον Ίωνα Βαρουξάκη, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να επωμιστεί το βάρος της λειτουργίας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ