ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ραντεβού με Βαρουξάκη στον Πανιώνιο

Ραντεβού με Βαρουξάκη στον Πανιώνιο

Ο Ίωνας Βαρουξάκης συνεχίζει να "τρέχει" τις διαδικασίες για τη μεταπήδησή του στον Πανιώνιο, έχοντας τη Δευτέρα (13/6) ραντεβού με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο συνεχίζουν να "τρέχουν" με φόντο την αλλαγή του διοικητικού ηγέτη εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες το Sport24.gr, ο Ίωνας Βαρουξάκης θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να "χτίσει" την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου , με σκοπό να οδηγήσει τους "κυανέρυθρους" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά από διετή απουσία.

Ο γνωστός εφοπλιστής θα έχει άλλωστε τη Δευτέρα (13/6) συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη προκειμένου να "τσεκάρει" τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί το deal. Για πρώτη φορά θα τα πει κατ' ιδίαν με την πλευρά των "κυανέρυθρων", δείγμα του ότι η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη, που οδεύει προς... ολοκλήρωση. Ούτως ή άλλως την τελευταία εβδομάδα οι άνθρωποί του έχουν ελέγξει ενδελεχώς τα οικονομικά των "κυανέρυθρων" προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως ο Νίκος Οικονόμου έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το ρόστερ του Πανιωνίου για την Α2, προκειμένου να είναι έτοιμος να "τρέξει" τις διαδικασίες από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ο 43χρονος προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του "Ιστορικού".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ