ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Συγκέντρωση, σοβαρότητα, ετοιμότητα"

Σφαιρόπουλος: "Συγκέντρωση, σοβαρότητα, ετοιμότητα"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ξεκινάει τα πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη και με όπλο την έδρα του θέλει να πετύχει τις δύο νίκες που θα του χαρίσουν την πρόκριση στους "4" του φετινού πρωταθλήματος

Έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος μπαίνει την Τρίτη στην μάχη των πλέι οφ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν συγκέντρωση, σοβαρότητα και ετοιμότητα με αντίπαλο τον Άρη, προκειμένου να κάνει η ομάδα του το 1-0 την Τρίτη το απόγευμα στο κλειστό της Αρτάκης (21/5, 7.30μ.μ.-ΕΤ1).

"Ξεκίνημα στα πλέι οφ για την ομάδα μας και εκείνο, που είναι σημαντικό είναι να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση, σοβαρότητα και ετοιμότητα για τις υψηλές απαιτήσεις", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Ο Άρης είναι αξιόλογος και υπολογίσιμος αντίπαλος με προσανατολισμούς στο παιχνίδι του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Περιμένουμε δε και τον κόσμο μας να μας βοηθήσει δίνοντας βροντερό παρών".

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής υπογράμμισε: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και η πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο μέχρι τώρα, αλλά στα πλέι οφ κρίνονται τα πάντα. Παλέψαμε όλη την αγωνιστική χρονιά για το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο τρόπο, που διαχειριστήκαμε πολλά ματς μέσα στην σεζόν πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Άρη, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, τον θέλουμε δίπλα μας στους αγώνες των πλέι οφ και ξέρει πως να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ