ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Προσήλωση στην άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Προσήλωση στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Να δείξει ο Πανιώνιος το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο, ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Συγκέντρωση για 40 λεπτά ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο, για την 13η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

O Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ίκαρο και στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει προσήλωση στην άμυνα.

"Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Ο Ικαρος είναι ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα έως τώρα", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Εχει παίκτες ικανούς και έμπειρους, που ξέρουν κάθε φορά τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, με προσήλωση στην άμυνα και καλές συνεργασίες στην επίθεση, ώστε να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Προερχόμαστε από ήττα και όχι τόσο καλή εμφάνιση, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ικαρος θα είναι μια σχεδόν νέα ομάδα, δεδομένου ότι επιστρέφει ο Κυρίτσης, που είναι ο πρώτος σκόρερ της, ενώ έχει δυο νέους παίκτες στη σύνθεση της, οι οποίοι απ' ό,τι είδαμε είναι ιδιαίτερα ποιοτική. Κάτι που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του ματς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ