ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να παίξουμε με ενέργεια"

Σφαιρόπουλος: "Να παίξουμε με ενέργεια"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον αγώνα του Σαββάτου (30/11, 6μ.μ.) με αντίπαλο τον Ίκαρο στη Χαλκίδα

Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ίκαρο Χαλκίδας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως στόχος της ομάδας του είναι να ανταποκριθεί σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα.

Στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής του Πανιωνίου ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στους στόχους τους μέσα στο παιχνίδι.

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Είδαμε ότι ο Ίκαρος ενισχύθηκε με δύο παίκτες, θέλοντας να γεμίσει και άλλο το ρόστερ του, ώστε να έχει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι του", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους επιμέρους στόχους που έχουμε για το παιχνίδι αυτό, να παίξουμε με ενέργεια και να ανταποκριθούμε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης υποστήριξε: "Είναι ένα ματς εκτός έδρας και δύσκολο. Θα ακολουθήσουμε τους στόχους του πλάνου που έχει θέσει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό για τον δύσκολο αγώνα, που ακολουθεί με αντίπαλο την Νεπτούνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί το κλειστό της Χαλκίδας γεμίζει από κόσμο και οι συνθήκες θα είναι δύσκολες για μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ