ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να μας στηρίξει ο κόσμος"

Σφαιρόπουλος: "Να μας στηρίξει ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανιωνίου στον τρίτο μικρό τελικό (12/6, 6.15μ.μ.) με αντίπαλο το Ρέθυμνο έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με αφορμή τον τρίτο μικρό τελικό ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, υπογράμμισε ότι περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του για να κάνει το 2-1.

"Είναι ο τρίτος αγώνας της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους", δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και σχολίασε:

"Θέλουμε στο αυριανό παιχνίδι με βάση την άμυνα μας να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Περιμένουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας στηρίξει και αύριο όπως κάνει όλη την φετινή αγωνιστική χρονιά".

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σχολίασε: "Πρέπει στον αυριανό αγώνα να φανούμε έτοιμοι, να νικήσουμε και να κάνουμε το 2-1. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης της τελικής βαθμολογίας ώστε να θεωρηθεί πετυχημένη η σεζόν.

Περιμένουμε αύριο ο κόσμος του Πανιωνίου να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα. Μπορεί να είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της φετινής σεζόν. Συνεπώς θέλουμε να κλείσουμε όμορφα την αγωνιστική χρονιά στο «σπίτι» μας μαζί με τον κόσμο μας, που αποτέλεσε τον έκτο παίκτη μας, και μας βοήθησε να φτάσουμε έως εδώ και να κάνουμε μια καλή σεζόν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ