ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ικανός για τη ζημιά ο Απόλλων"

Σφαιρόπουλος: "Ικανός για τη ζημιά ο Απόλλων"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα (6/4, 6μ.μ.), πλέκοντας το εγκώμιο της πατρινής ομάδας

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν ενέργεια και να παραμείνουν προσηλωμένοι στην τακτική τους.

"Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει κόντρα στον Απόλλωνα. Πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά σε όποιον την υποτιμήσει κάτι το οποίο έχει δείξει πολλές φορές μέσα στη σεζόν", υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και παράλληλα να μείνουμε προσηλωμένοι στην τακτική μας. Σύμμαχός μας στην προσπάθεια αυτή θα είναι για μία ακόμη φορά ο κόσμος της ομάδας που μας βοηθάει από την αρχή της σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββάδας επισήμανε: "Ο αγώνας με τον Απόλλωνα, μία από τις πιο γεμάτες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Και αυτό τόσο γιατί προερχόμαστε από μία πολύ μεγάλη νίκη και δεν θα πρέπει επ' ουδενί να παρασυρθούμε όσο και γιατί ο Απόλλων είναι μία ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη... ζημιά ακόμη και εκτός έδρας.

Η παρουσία του κόσμου του Πανιώνιου που τόσο μας έχει βοηθήσει φέτος είναι απαραίτητη και σε αυτό τον δύσκολο αγώνα ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ