ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ήταν εξαιρετική εμπειρία"

Σφαιρόπουλος: "Ήταν εξαιρετική εμπειρία"
INTIME SPORTS

Τον τελευταίο του αγώνα στο Eurocup δίνει την Τετάρτη (12/12, 7μ.μ.) ο Πανιώνιος με αντίπαλο τη Ζιέλονα Γκόρα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την εξαιρετική εμπειρία της ομάδας του

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τη Ζιέλονα Γκόρα την Τετάρτη (12/12, 7μ.μ.) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Eurocup και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν το καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο, έστω κι αν η ομάδα τους έχει αποκλειστεί.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για την ομάδα του.

"Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Eurocup. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, κυρίως για τους νέους παίκτες που απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες σε μία εξαιρετική διοργάνωση", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να συμπληρώσει:

"Απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας όπως κάναμε τις προηγούμενες εβδομάδες που είμαστε μαζί στην ομάδα. Δεν έχει σημασία αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε αυτή την περιπέτεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Στραχίνια Ντραγκίσεβιτς υποστήριξε: "Πάμε στην Πολωνία για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδες αλλά ο στόχος μας παραμένει ίδιος: Να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ