ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Είχαμε μεγάλη πίεση"

Σφαιρόπουλος: "Είχαμε μεγάλη πίεση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο "σημαδιακό" αποτέλεσμα με την Οστάνδη, στους Γιάνκοβιτς και Παππά που χαρακτήρισε ηγέτες, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Eurocup

Τον απολογισμό της χρονιάς που βρήκε τον Πανιώνιο στην 3η θέση πίσω από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου αναφέρθηκε στους Παππά και Γιάνκοβιτς, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Πανιώνιος θα δώσει το παρών στο Eurocup και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για τον Ηλία Λιανό: "Ευχαριστούμε τον Ηλία Λιανό για τη συμβολή του. Χωρίς αυτόν εμείς δεν θα βρισκόμασταν σε αυτό το σημείο".

Για την τρίτη θέση: "Η τρίτη θέση είναι οπωσδήποτε σημαντική επιτυχία. Καταφέραμε μέσα στη σεζόν να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας, ενώ δώσαμε στους νέους παίκτες πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σημαδιακό αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν ήταν η νίκη στην έδρα μας με την Οστάνδη. Εκεί οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά και έδεσαν ως ομάδα".

Για την πίεση που είχε να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος: "Είχαμε μεγάλη πίεση, αλλά πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε τις καταστάσεις πολύ καλά. Γιάνκοβιτς και Παππάς ήταν οι ηγέτες μας. Μπατής και Αθανασούλας ήταν κλειδιά με την εμπειρία τους, ενώ ο Μπόγρης ανέβηκε πολύ στα πλέι οφ. Καββαδάς, Αγραβάνης και Μοτσενίγος είναι τρία παιδιά που τα πιστεύουμε πολύ".

Για τους ξένους του Πανιωνίου: "Από τους ξένους οι Πέιν και Μίλμπουρν προσαρμόστηκαν πιο εύκολα. Κις και Μπούκερ είχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά με την εμπειρία τους βοήθησαν".

Για τους συνεργάτες του: "Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τον Άκη Καρτάλο, ο οποίος κάνει αθόρυβη δουλειά".

Για την επερχόμενη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του Πανιωνίου στην Ευρώπη: "Θα παίξουμε στο Eurocup. Θέλουμε πολύ να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη περνώντας τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο".

Για τους φιλάθλους της ομάδας της Νέας Σμύρνης: "Ο κόσμος αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας βοήθησε πολύ και εντός και εκτός έδρας. Θέλουμε βέβαια ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση ώστε να βοηθηθεί και η ομάδα με τα εισιτήρια και τα διαρκείας. Σε γενικές γραμμές η παρουσία του ήταν πολύ καλή. Έγιναν ένα δύο περιστατικά με αποτέλεσμα να τιμωρηθούμε και να έχουμε κόσμο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάτι που μας κόστισε".

Για τη μεταγραφή των Παππά και Γιάνκοβιτς στον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Είναι χαρά μας να βλέπουμε τους παίκτες μας να προχωρούν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ