ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο"

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο"
INTIME SPORTS

Κόντρα στον αήττητο μέσα στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος με στόχο να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας

Στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (20/4, 7μ.μ.) τον Πανιώνιο με στόχο να διατηρήσει το αήττητο της έδρα του.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα κι απλά να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας .

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φίλαθλοι. Από την αρχή της χρονιάς και ο ΠΑΟΚ και εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία", υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να μείνουμε 40' συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε τα στοιχεία, πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει και να... χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου".

Από την πλευρά του, ο Μαρκ Πέιν υπογράμμισε: "Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ στην έδρα τους, φέτος λέει πάρα πολλά. Είναι αντίπαλος με ποιότητα και βάθος.

Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και επιδίωξη μας είναι να έχουμε αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος, όπως διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ