ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Διαψεύδει ο Λιανός

Διαψεύδει ο Λιανός

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός διαψεύδει πώς έδωσε τις μετοχές της ΚΑΕ στον Αντώνη Μαργέτη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σήμερα (21/8) η ΕΕΑ θα εκδώσει το πρώτο δελτίο Τύπου με τις ομάδες μπάσκετ που α) κατέθεσαν και/ή β) πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Επειδή στην Ελλάδα ζούμε, ξέρετε πως αυτή είναι μια πρώτη σύσκεψη. Θα ακολουθήσουν και άλλες, στις οποίες μεταξύ των φακέλων θα είναι και αυτός της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamesports.gr, βρέθηκε λύση, ώστε να συνεχίσει να υφίσταται η ΚΑΕ, με τον Ηλία Λιανο να έχει συμφωνήσει να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Αντώνη Μαργέτη, γιο του Νίκου Μαργέτη - πάλαι ποτέ παράγοντα της ΠΑΕ Πανιώνιος. Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ διαψεύδει πώς έχει παραχωρήσει τις μετοχές του.

Δεδομένου ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν πρόλαβαν τη σημερινή (21/8) συνεδρίαση της ΕΕΑ, ετοιμάζονται να προλάβουν αυτήν την ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να καταθέσουν το φάκελο που επουδενί θα είναι πλήρης (η γραφειοκρατία δεν θα το επιτρέψει). Θα συμπληρώνεται με τον καιρό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ