ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Χριστοδούλου

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Χριστοδούλου

O Χρήστος Χριστοδούλου αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από τον Πανιώνιο. Ο λόγος; Άγνωστος, σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος μάνατζερ των "κυανέρυθρων"...

“Αντίο” με... αιχμές είπε στον Πανιώνιο ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Σε σημερινή ανάρτηση του στο Facebook o μέχρι πρότινος μάνατζερ των “κυανέρυθρων” ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, γράφοντας ακόμα ότι εύχεται κάποια στιγμή να μάθει και τους λόγους της “αποπομπής” του από την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Χριστοδούλου:

“Κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου κου Βαρουξάκη από εχθές το βράδυ δεν αποτελώ μέλος της ομάδας του Πανιωνίου. Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου να φτάσει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει και έτσι να φτάσει σε αίσιο τέλος η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από πέρσι αγωνιζόμενοι στα άγνωστα και δύσβατα για τον Πανιώνιο μονοπάτια της Β’ εθνικής.

Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μάθω και τους λόγους της αποπομπής μου από την ομάδα που υπηρέτησα πιστά για τόσα χρόνια. Τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς.

Για πάντα Πανιώνιος!!!

Έτοιμος να τον υπηρετήσω ξανά όταν και όποτε μου ζητηθεί!”.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ