ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Κάποιοι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΦΑΡΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΦΑΡΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση μία μέρα μετά τη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου, στέλνοντας... μήνυμα προς αυτούς που "είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία".

Ο Πανιώνιος έκανε το 10/10 στην Α2 , με τον Φάρο Κερατσινίου να "λυγίζει" στο τέλος. Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου δεν πτοήθηκαν από τη διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου , προσθέτοντας ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στη συλλογή τους.

Μία μέρα μετά τη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου, η διοίκηση των "κυανέρυθρων" εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην Stoiximan.gr Basket League. Όπως τονίζεται, η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτούς που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία και λειτουργούν δόλια και εκβιαστικά.

Αναλυτικά:

" Η χθεσινή νίκη της ομάδας μας, δέκατη κατά σειρά νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αποτελεί άλλη μία περίτρανη υπενθύμιση ότι η πορεία μας δεν μπορεί να ανακοπεί ούτε από στημένες ενέργειες και προβοκάτσιες, ούτε από αυτούς που τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντός και εκτός γηπέδου και επιχειρούν δόλια και εκβιαστικά την αποστέρηση των στόχων μας και την σπίλωση μας. Απαξιούμε να δώσουμε συνέχεια και περιφρονούμε αυτές τις ενέργειες και συμπεριφορές στις οποίες οι νίκες της ομάδας αποτελούν την πλέον αρμόζουσα και ηχηρή απάντηση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ