ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Σκοπός μας ο έλεγχος του ρυθμού"

Μπαρτζώκας: "Σκοπός μας ο έλεγχος του ρυθμού"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον επόμενο αντίπαλο του Πανιωνίου που δεν είναι άλλος από τον Κολοσσό (14/1, 5μ.μ.)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Κολοσσό τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα της β' γύρου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ούτως ή άλλως έχουν πάνω κάτω την ίδια δυναμικότητα.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Ζήση Σαρικόπουλου στο Sport24.gr

"Ο Κολοσσός εκτός απο ομοιογενές σύνολο είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες του Πρωταθλήματος με 7-8 Έλληνες παίκτες με μεγάλη ωριμότητα λόγω ηλικίας και γνώσης στο πως να διαχειρίζονται τις ειδικές καταστάσεις ενός αγώνα", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει γρήγορο παιχνίδι με αιφνιδιασμούς. Σκοπός δικός μας είναι, ο έλεγχος του ρυθμού μέσω της άμυνάς μας. Η έδρα και ο κόσμος, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και το σίγουρο είναι, ότι θα γίνει ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι".

Τέλος, ο Στέλιος Ιωάννου υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει πολύ καλή χημεία και έχει κάνει έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο.

Πιστεύω ότι παρά τα δικά μας προβλήματα τραυματισμών, πρέπει να αντιδράσουμε ομαδικά και με πάθος και μαζί με την συμπαράσταση του κόσμου που θα έρθει στο γήπεδο να κατακτήσουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ