ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Η πίεση σε μας"

Μπαρτζώκας: "Η πίεση σε μας"
INTIME SPORTS

Στο γεγονός ότι το Μαρούσι παίζει χωρίς πίεση στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφερόμενος στο ματς της Τετάρτης για την 19η αγωνιστική (15/2, 5μ.μ.)

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Μαρούσι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος (15/2, 5μ.μ.) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ξεγελιέται από την βαθμολογική κατάσταση των "κιτρινόμαυρων".

Το αντίθετο, θεωρεί πως το Μαρούσι παίζει χωρίς πίεση και γι' αυτό το λόγο είναι τόσο ανταγωνιστικό ιδιαίτερα στα τελευταία του παιχνίδι.

"Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει το παιχνίδι με το Μαρούσι που από τη μια μοιάζει διαδικαστικό, από την άλλη οι διαφορές που χάνει τα παιχνίδια και η προσπάθεια που καταβάλει, αποδεικνύουν πως δεν είναι", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

"Το Μαρούσι πλέον παίζει φυσικά χωρίς πίεση η οποία μεταφέρετε στον αντίπαλο πια, γιατί μια πιθανή ήττα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, άρα θα κάνουμε την ίδια προσπάθεια στην προετοιμασία αλλα και στην διάρκεια του αγώνα και για το παιχνίδι αυτό".

Από την πλευρά του, ο Μιχαήλ Παραγυιός επισήμανε: "Παίζουμε με μια ομάδα που παρά τα προβλήματά της, έχει παίκτες που παίζουν με αυτοπεποίθηση και προσπαθούν μέχρι το τέλος. Εμείς προερχόμαστε απο μια ήττα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ