ΜΑΡΟΥΣΙ

Λινάρδος: "Ξαφνιαζόμαστε κι εμείς"

Λινάρδος: "Ξαφνιαζόμαστε κι εμείς"
INTIME SPORTS

Μπορεί το Μαρούσι να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Α2 ωστόσο συνεχίζει να παλεύει τα παιχνίδια του και το ίδιο θέλει να κάνει και κόντρα στον Πανιώνιο (15/2, 5μ.μ.)

Κόντρα στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί το Μαρούσι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος (15/2, 5μ.μ.) και ο Νίκος Λινάρδος παραδέχτηκε πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος από την ομάδα του, έστω κι αν αυτή θα παραταχθεί με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη ξανά στη σύνθεσή της.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Νίκος Λινάρδος σχολίασε πως η αποστολή του Αμαρουσίου θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να ρεφάρει μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, την περασμένη Κυριακή.

"Ειλικρινά δεν ξέρω κι εγώ τί μπορεί να μας επιφυλάξει κάθε παιχνίδι που έρχεται. Πολλές φορές ξαφνιαζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι από την εικόνα μας στο γήπεδο. Τα παιδιά, παρότι είμαστε καταδικασμένοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους", τόνισε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" και πρόσθεσε:

"Μιλώντας όμως ρεαλιστικά, ο Πανιώνιος είναι πολύ καλύτερη και πλήρης ομάδα που παίζει ποιοτικό μπάσκετ. Το γεγονός ότι τον επισκεπτόμαστε μετά από δική του ήττα, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας".

Από την πλευρά του, Βαγγέλης Σακελλαρίου υπογράμμισε: "Όσο μπαίνουμε στο γήπεδο δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πολλές φορές η εικόνα μας ξεπερνάει μπασκετική λογική.

Ο Πανιώνιος είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε να γίνει άλλο ένα όμορφο παιχνίδι, όπως τα περισσότερα που παίξαμε φέτος άσχετα αν δεν έχουμε πετύχει νίκη".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ