ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μεγαλώνει ο εκνευρισμός στον Πανιώνιο

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κίνηση του Ίωνα Βαρουξάκη να προτείνει την πληρωμή μέρους των οφειλών μόνο για τους παίκτες, έφερε ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό εντός του Πανιωνίου. Αμετακίνητοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι.

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 και την εξασφάλιση της επιστροφής στη Stoiximan.gr Basket League, η κατάσταση στον Πανιώνιο μόνο ευχάριστη δεν είναι . Εν αντιθέσει με άλλες περιπτώσεις ομάδων, όπου τέτοια περίοδο προετοιμάζονταν για το επόμενο αγωνιστικό τους βήμα, στη Νέα Σμύρνη παρατηρείται (ανησυχητική) καθυστέρηση στην εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά και εσωτερικός αναβρασμός, που προκύπτει από μία κίνηση του Ίωνα Βαρουξάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης του "Ιστορικού" ενημέρωσε τους παίκτες (και μόνο) ότι θα τους καταβαλλόταν εντός της ημέρας (29/5) ένα ποσό έναντι αυτού που τους οφείλεται (δυόμιση μήνες). Εξηγώντας πως η συγκεκριμένη κίνηση θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους, κι όχι το τεχνικό επιτελείο και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον σύλλογο. Οι "κυανέρυθροι" δεν αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη κίνηση, ενημέρωσαν πως αναμένουν στην εξόφληση του συνόλου των μελών της ομάδας άμεσα, κι όχι ανάλογα με τις ορέξεις του ίδιου.

Το τοπίο λοιπόν παραμένει αρκετά θολό στη Νέα Σμύρνη, με την κίνηση που έκανε ο Ίωνας Βαρουξάκης να εκλαμβάνεται από πολλούς ως μία προσπάθεια να διαβρώσει τις σχέσεις των μελών της ομάδας. Εξ ου κι ο μεγαλύτερος εκνευρισμός που προέκυψε, από την συγκεκριμένη απόπειρα.

Οι παίκτες, το επιτελείο και οι εργαζόμενοι αναμένουν να εξοφληθούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη φετινή οικονομική τους περιπέτεια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ