ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίχαλος: "Είμαστε δύο μήνες απλήρωτοι, θα έχουμε θέμα"

Μίχαλος: "Είμαστε δύο μήνες απλήρωτοι, θα έχουμε θέμα"

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, με μήνυμα του στο facebook, γνωστοποίησε πως οι παίκτες της ομάδας του, αν και πήραν το πρωτάθλημα στην Α2, είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Ο Πανιώνιος φέτος πήρε το πρωτάθλημα στην Α2, κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία και τα γνωστοποίησε με μήνυμα του στο facebook, ο αρχηγός των "κυανέρυθρων", Νίκος Μίχαλος. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως παίκτες και προπονητές είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, τονίζοντας πως μέλη της ομάδας άφησαν τα σπίτια τους (!) και ζητά άμεση λύση του θέματος.

Συγκεκριμένα, έγραψε το εξής μήνυμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στον Πανιώνιο: "Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός. Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα. Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι,έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή,είμαστε πρωταθλήτες Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους. Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο. Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά. Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λύθει το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα.

Νίκος Μίχαλος

Αρχηγός του Πάνιωνίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ