ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κινητικότητα και αισιοδοξία στον Πανιώνιο

Κινητικότητα και αισιοδοξία στον Πανιώνιο

Τα σύννεφα του πρόσφατου παρελθόντος έχουν φύγει από τη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να κινείται μεθοδικά εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στη Stoiximan.gr Basket League.

Τα προβλήματα φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν για τον Πανιώνιο, στον οποίο γίνονται εδώ και μερικές ημέρες συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από μία διετία σε Β' Εθνική και Α2, ο "Ιστορικός" επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια με σκοπό να αφήσει μία και καλή πίσω του τα γεγονότα που τον έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολή θέση. Τα σύννεφα που υπήρχαν μάλιστα στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου έχουν απομακρυνθεί (για τα καλά), αφού γίνονται πλέον συντονισμένες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να είναι καθόλα έτοιμη να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ίων Βαρουξάκης έχει αποστασιοποιηθεί από τα κοινά των "κυανέρυθρων", πλην όμως φροντίζει να μην αφήσει χρέη από την ομάδα που διαχειρίστηκε πέρσι. Όπως έχει ενημερώσει τα μέλη του Πανιωνίου που συνέβαλαν στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, οι πληρωμές θα γίνονται ανά δεκαπέντε μέρες, κάτι που μέχρι στιγμής τηρείται μέχρι κεραίας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας, έχει συσταθεί μία ομάδα από έξι άτομα που έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αφενός για να κατέβει η ομάδα στη Stoiximan.gr Basket League της ερχόμενης σεζόν, αφετέρου για να δημιουργηθεί ρόστερ. Με τον Χρήστο Βουζουνεράκη να ηγείται της όλης προσπάθειας, το κλίμα στη Νέα Σμύρνη έχει αλλάξει άρδην (προς το πολύ καλύτερο), σε σημείο που υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει.

Ήδη μάλιστα έχει προκύψει ενδιαφέρον από επιχειρηματία για να συνδράμει κι αυτός οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται. Όλες οι πλευρές των "κυανέρυθρων" παραμένουν ενωμένες, κινούνται συντονισμένα και αυτό ενισχύει την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος θα είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα, δίχως το παραμικρό πρόβλημα -ή κενό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ