ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καταθέτει εγγυητική ο Πανιώνιος

Καταθέτει εγγυητική ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πως έγινε το πρώτο και καθοριστικότερο βήμα για την συμμετοχή στην Stoiximan.gr Basket League, καθώς καταθέτει την εγγυητική επιστολή. Αισιοδοξία για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Αισιοδοξία επικρατεί στην Νέα Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πως σύντομα (την Παρασκευή 22/9) θα καταθέσει την εγγυητική επιστολή τραπέζης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία έλλειψη στον φάκελο των πιστοποιητικών για την επικύρωση της συμμετοχής των "κυανέρυθρων" στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"To πρώτο και καθοριστικότερο βήμα για την συμμετοχή του στo πρωτάθλημα της Stoiximan Βasket League, θα κάνει την Παρασκευή (22/9), η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή τραπέζης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στην σημερινή συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής (21/9), την διοικούσα επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο οποίος και κατέθεσε την αίτηση που έχει γίνει στην τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής και αποδεικνύεται το επαρκές διαθέσιμο, χρηματικό υπόλοιπο.

Το διαδικαστικό θέμα που προέκυψε από την τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής θα τακτοποιηθεί με καθυστέρηση μίας ημέρας, αν και η χρονική προθεσμία που δόθηκε στον εκπρόσωπο του Πανιωνίου, λήγει στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, την Πέμπτη (28/9). Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή θα επιλύσει το θέμα της ηλεκτρονικής εποπτείας φιλάθλων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, με την τοποθέτηση καμερών για την παρακολούθηση των θεατών.

Ουδεμία άλλη έλλειψη δεν υπάρχει στον φάκελο των πιστοποιητικών για την επικύρωση της συμμετοχής του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συμβουλές μιας πορνοστάρ για το σεξ πριν και μετά τη σχέση

Η Janice Griffith τα έχει ζήσει όλα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν έχει πρόβλημα να τα μοιραστεί μαζί μας.

Οι 15 πιο άβολες στιγμές της μνημονιακής τηλεόρασης

Η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή θα πεθάνει. Η ετεροντροπή που μας έχει προκαλέσει, ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24