ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επανήλθε για τον Κις

Επανήλθε για τον Κις
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου της με τον Άστον Γκιμπς και ο Μπίλι Κις επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο Μπίλι Κις αποτελεί εκ νέου τον Νο1 μεταγραφικό στόχο της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος που βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου της με τον Άστον Γκιμπς.

Η πρώτη, εκ νέου, επαφή με τον πρώην Αμερικανό γκαρντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχει ήδη γίνει και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επιθυμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον Κις αν όχι μέσα στα επόμενα 24ωρα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαϊας σίγουρα το συντομότερο δυνατό.

Ο Γκιμπς που ήταν υπό αμφισβήτηση από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, και παρά το ότι ήταν από τα κλειδιά των εκτός έδρας νικών στο πρωτάθλημα επί των ΚΑΟΔ και Καβάλα, δεν μπόρεσε να κερδίσει τελικά την παραμονή του.

Όπως ανέφερε εξάλλου και η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος: «Σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ Άστον Γκιμπς βρίσκεται η ΚΑΕ Πανιώνιος. Ο Γκιμπς ενημερώθηκε ήδη και δεν λαμβάνει μέρος στις δραστηριότητες της ομάδας».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ