ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εμπλοκή και αγώνας δρόμου για Γκίνιαρντ

Εμπλοκή και αγώνας δρόμου για Γκίνιαρντ

Ο Πανιώνιος έφερε στην Αθήνα τον Μάρκους Γκίνιαρντ ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής όμως η ελευθέρας του δεν έφτασε έγκαιρα. Πλέον οι Νεοσμυρνιώτες "τρέχουν" ώστε ο Αμερικανός να προλάβει το ματς με τον Άρη.

Ο Πανιώνιος έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει στα επόμενα ματς της regular season, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη (21/03, 17:00).

Οι Νεοσμυρνιώτες αισιοδοξούν να έχουν στη διάθεσή τους τον Μάρκους Γκίνιαρντ, ο οποίος συμφώνησε και αφίχθη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα όμως το letter of clearance δεν έφτασε στην Ελλάδα εντός του χρονικού πλαισίου που θα επέτρεπε τη συμμετοχή του στο ματς με τον Κόροιβο. Εκεί όπου οι "κυανέρυθροι" ηττήθηκαν με 83-74 , παραμένοντας έτσι με τρεις νίκες έπειτα από 20 αγωνιστικές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε πως "αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής, στην κατηγορία, υπάρχουν. Για αυτό και την περασμένη εβδομάδα έφερε στην Αθήνα τον Μάρκους Γκίνιαρντ . Το letter of clearance δεν έφτασε στην Ελλάδα εντός του χρονικού πλαισίου, που θα επέτρεπε τη συμμετοχή του στο ματς με τον Κόροιβο.

Απεδείχθη ότι ήταν δηλωμένος στους Νew York Knicks. Έγιναν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να επιμένουν, προκειμένου να μείνει free agent ο παίκτης, το συντομότερο δυνατό. Στην παρούσα φάση, αντιμετωπίζονται κάποια νομικά θέματα που αφορούν το NBDL, με τους καθ' ύλην αρμοδίους να ελπίζουν πως θα λυθούν εγκαίρως, ώστε να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ